Nerd Culture #189 over Harry Potter and the Deathly Hallows
Het slotstuk van de marathon!
Nog geen account? Registreer hier
Mensen die zichzelf een generaal wanen, kunnen zich hier melden voor Total War: Three Kingdoms. De laatste game in de Total War serie speelt zich af tijdens de Han tijdperk in China. Ga met legioenen de strijd aan tegen de andere koninkrijken. Start de video en bekijk wat Daan en Skate ervan vinden in de Total War: Three Kingdoms In-Depth Premium Review – China veroveren is niet makkelijk.
Daan heeft nog nooit een Total War game gespeeld en dat viel tegen. Total War is een game waar je zelfs naar honderd uur nog steeds nieuwe dingen leert. Honderd uur heeft Daan er niet ingestopt, maar ergens snapt hij nu wel waarom mensen fan zijn van de serie. De gameplay van Total War kan je verdelen over twee aspecten: de veldslagen en het besturen van je rijk. In de steden die je verovert, kan je gebouwen plaatsen waarmee je specifieke manschappen kan bouwen. Ook zijn er gebouwen die je geld opleveren of orde houden onder de bevolking. Op de map kan je je legers bewegen en als zij een andere leger tegenkomen of een vijandige stad aanvallen, dan start je een gevecht. In het gevecht is het de bedoeling dat je tactisch je verschillende units inzet. Je compositie van je leger is dan ook belangrijk en moet je aanpassen op wat je gaat aanvallen. Een stormram kan niet veel doen tegen een leger met allerlei paarden.
Het spelen van een Total War game kost tijd, veel tijd. Voor een beginneling kost het veel tijd om het spel te leren. Voor een veteraan kost het veel tijd om een campagne uit te spelen. Daarom is het moeilijk aan te raden, behalve als het idee van oorlogvoering je echt leuk lijkt. Technisch zit het spel goed in elkaar en als de setting je leuk lijkt, raden Daan en Skate je het spel aan, maar alleen als je echt de tijd voor over hebt.
Wil je meer weten over de game en wat Skate en Daan ervan vinden? Bekijk dan de Total War: Three Kingdoms In-Depth Premium Review – China veroveren is niet makkelijk