Menu Premium

Zen Pinball 2 komt naar de PlayStation 4 op 18 december

Karim Shehata 04/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie zich de tijd nog kan herinneren dat je PC niet per definitie aangesloten was op het internet, heeft ongetwijfeld belachelijk veel Pinball gespeeld op datzelfde platform. De game was destijds overigens ook niet bepaald nieuw, want de eerste kasten die het idee van Pinball tot leven brachten zijn afkomstig uit de achttiende eeuw. De game werd in de jaren en eeuwen daarna zeer populair, waardoor Pinball nog altijd een zeer groot begrip is in de wereld. Zen Studios bracht dit begrip vorig jaar al naar enkele platformen, maar nu wordt het ook tijd om next-gen Pinball te gaan spelen. Dit kan zelfs al zeer binnenkort, want Zen Pinball 2 komt naar de PlayStation 4 op 18 december.

Zen Pinball 2 is overigens niet zomaar een Pinball-titel. Hoewel het principe van de game natuurlijk hetzelfde blijft, is het in deze game mogelijk om onder andere op Star Wars-tafels te pinballen. Bij de launch van deze next-gen port op 18 december, is het daarnaast mogelijk om op verschillende Marvel- en Plants vs. Zombies-tafels te spelen. Wanneer je al over Zen Pinball 2 beschikt op de PlayStation 3 of op de PS Vita, dan kun je de Pinball-tafels die je daar hebt aangeschaft kosteloos meenemen naar de PlayStation 4-versie van de game.

Voor wie het next-gen geweld dus teveel wordt of juist nog niet naar wens is losgebarsten, kan vanaf 18 december dus lekker relaxt gaan pinballen op de PlayStation 4. Zoals gezegd, kun je alle tafels die je hebt aangeschaft op de andere PlayStation-platformen meenemen naar de next-gen versie van deze game. Dit geldt overigens niet wanneer je de beschikking hebt over de Wii U, iOS of Android-versies van deze game.

Zen Pinball 2 komt naar de PlayStation 4 op 18 december

Zen Pinball 2 komt naar de PlayStation 4 op 18 december

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch