Menu Premium

Yoshi’s Woolly World is aangekondigd voor de Wii U

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een in Japan erg succesvol Kirby’s Epic Yarn is het tijd voor een nieuwe wollige game-titel uit Nintendo’s stal. Eerst werd de game nog onder de naam Yoshi’s Epic Yarn besproken, maar daar is nu verandering in gekomen, want Yoshi’s Woolly World is aangekondigd voor de Wii U en volgt Kirby in haar voetstappen onder deze minstens zo schattige naam.

Wie exact de doelgroep van de twee, met oma-thema’s overgoten games is, dat weet ik niet. Maar Nintendo zou niet een tweede game uitbrengen met hetzelfde thema als het niet succesvol zou zijn. Yoshi’s Woolly World kan gezien worden als een tweede deel in de serie, maar brengt wel een aantal nieuwe elementen naar de game. Om te beginnen bij het hoofdpersonage: Yoshi. In de game is het mogelijk met twee Yoshi’s tegelijkertijd te spelen, een rode en een groene. In deze co-op modus is het mogelijk, maar soms ook echt nodig, om elkaar op te eten en op een tactische manier uit te spugen. Zo kun je delen van de zachte 2D-wereld bereiken, die je in je eentje niet zou kunnen betreden. Ook is het mogelijk je medespeler op deze manier juist tegenwerken.

Yoshi’s Woolly World verschijnt in 2015 voor de Wii U, of er een verschil gaat zijn tussen de Westerse en Japanse releasedata is nog niet duidelijk.

Yoshi's Woolly World is aangekondigd voor de Wii U

Yoshi’s Woolly World is aangekondigd voor de Wii U

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch