Menu Premium
Loading...

XCOM: Enemy Within Security Breach Trailer

Gamekings Redactie 09/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd hebben we vooral veel gezien van The Bureau: XCOM Declassified, maar dat betekent niet dat het vorige deel in de XCOM-serie lang en breed vergeten is. XCOM: Enemy Unknown wordt nog steeds veel gespeeld en op Gamescom 2013 werd er een uitbreidingspakket voor de game aangekondigd: XCOM Enemy Within. Daar krijgen we steeds  meer van te zien, zo ook in de XCOM: Enemy Within Security Breach Trailer.

Wellicht is een uitbreidingspakket niet de juiste term die je kunt gebruiken om XCOM: Enemy Within te omschrijven. Als je denkt aan een uitbreidingspakket of downloadable content, zie je een select aantal mappen met drie à vier nieuwe wapens voor je. Bij XCOM: Enemy Within is dat niet het geval, want dit is bijna een opzichzelfstaande game.

Het XCOM: Enemy Within-uitbreidingspakket voor XCOM: Enemy Unknown komt met ontzettend veel nieuwe mogelijkheden voor de game. Zo zijn er nieuwe abilities om te leren, upgrades om vrij te spelen, wapens en een nieuwe class om nieuwe vijanden mee te verslaan. Daarnaast heb je nieuwe middelen, nieuwe tactische en strategische gameplay en nieuwe maps. Dit zijn er maar liefst 47, waaronder een bank, een koffiewinkeltje en een aantal nieuwe maps met neergestorte UFO’s.Als klap op de vuurpijl is er ook nieuwe multiplayer-content.

Al met al een heel pakket aan verversingen in de vorm van XCOM: Enemy Within. Het geheel heeft al een releasedatum, want XCOM: Enemy Within verschijnt op 15 november dit jaar, voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Heb je de trailer al bekeken? Nee? Dan is het daar nu tijd voor!
XCOM: Enemy Within Security Breach Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch