Menu Premium

Xbox One Preview krijgt vandaag veel nieuwe features

Duncan Israel 01/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaat vandaag een hoop veranderen voor de Xbox One Preview-leden. Er zijn namelijk veel nieuwe features bijgekomen voor de testers onder ons, waarvan we verwachten dat deze binnenkort voor iedereen beschikbaar worden gemaakt.

De belangrijkste en schijnbaar meest gevraagde feature is de mogelijkheid om vanuit je Xbox One oudere Xbox 360-games te kopen, die backwards compatible zijn. Mocht je de game dus nog niet thuis hebben liggen, dan kun je die game straks digitaal aanschaffen. Daarnaast heeft de Twitch-app op de Xbox One een extra optie gekregen, namelijk om de party-chat van de streamer ook uit te zenden. Iedereen die dan in de party van de streamer zit, krijgt te zien dat hun commentaar ook gestreamd wordt en kunnen dan zelf kiezen of ze zichzelf willen muten of niet. Een party kan vanaf nu voor Preview-gebruikers overigens zestien mensen bevatten, voorheen waren dit er twaalf.

Ben je nou zo’n achievement hunter en wil je elke game op platinum hebben? Als deze feature goed door de test heen komt, kun je een guide aanzetten die precies jouw progressie bijhoudt van iedere achievement uit iedere game die je speelt. Om het spelen toch iets socialer te maken voor de mensen die mee zitten te kijken op de bank, kun je straks het geluid van je party-chat op je headset ook op de speakers laten afspelen. Dit zodat je vriend, vriendin, moeder of vader precies weten wat er gaande is. Daarnaast kun je het geluid later deze maand ook opvangen via je capture-device, als je bijvoorbeeld via een PC aan het streamen bent.

Alle nieuwe features voor de Xbox One worden naar alle waarschijnlijkheid later deze maand beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Ben jij blij met de nieuwe features die eraan zitten te komen?

Bron: Xbox

Xbox One Preview krijgt vandaag veel nieuwe features

Xbox One Preview krijgt vandaag veel nieuwe features

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch