Menu Premium
Loading...

World of Tanks Soviet Steel Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 11 april 2011 maakte Wargaming.net ons blij met hun nieuwe actie-strategie game World of Tanks voor de PC en op 12 februari 2014 kwam de Xbox 360 editie uit. En nu is er een nieuwe, geheel voor nop te spelen uitbreiding op komst die je hier checkt in de World of Tanks Soviet Steel Trailer!

World of Tanks is een gigantische multiplayer wereld waarin de speler controle heeft over een tank en daarmee zijn team naar de overwinning helpt. Er zijn verschillende gamemodi, variërend van het spelen in een team tot het fanatiek strijden in toernooien. Als speler verwoest je tegenstanders, verover je basissen en vlaggen gemixt met first-person elementen. Bij het spelen van de game word je beloond met experience waarmee je nieuwe tanks en uitrusting kunt kopen. In deze nieuwe uitbreiding heb je meer tanks beschikbaar, verdeeld onder licht, medium en zwaar. Daarbij krijg je er ook twee nieuwe kaarten bij. Da’s niet misselijk dus, voor gratis content.

Wargaming.net is onder andere verantwoordelijk voor de Massive Assault series en de Order of War series. In de wereld van strategie games hebben ze dus al aardig hun stempel weten te drukken, maar weten ze ook ditmaal weer indruk te maken? Wat zal deze uitbreiding te bieden hebben? Bekijk de nieuwste beelden hier in deze World of Tanks Soviet Steel Trailer!

nieuws20140610_WorldoftanksSplash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch