Menu Premium
Loading...

[Trailer] World of Tanks komt naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 16/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wargaming is al enige tijd lekker bezig. World of Warships komt morgen uit en World of Tanks is nog altijd populair op de PC, Xbox 360 en Xbox One. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Wargaming zojuist aangekondigd dat World of Tanks ook naar de PlayStation 4 komt!

De PlayStation 4-versie van World of Tanks maakt gebruik van verschillende features die deze console te bieden heeft. Zo behoren Share Play en Vita Remote Play in ieder geval tot de mogelijkheden. PlayStation 4-bezitters die niet beschikken over PlayStation Plus hoeven zich daarnaast geen zorgen te maken; World of Tanks is ook speelbaar zonder deze abonnementsvorm. Natuurlijk zullen spelers met PlayStation Plus het één en ander aan extra’s krijgen, maar wat deze extra’s zijn, is nog niet bekend.

Een releasedatum van World of Tanks voor de PlayStation 4 is nog niet genoemd, maar over een beta wordt wel al gesproken. Bezit jij een PlayStation 4 en hoopte je al enige tijd dat World of Tanks naar deze console zou komen? Laat het gerust weten in de comments!

Bron: Eurogamer
World of Tanks komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch