Menu Premium
Loading...

White Night E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je een fan zijn van film noir en indiegames is dit misschien het moment waarop je jouw film- en gamepassie kan combineren. De Franse, nog vrij onbekende ontwikkelaar OSome Studio bracht 1 juni de zwart-wit game White Night uit. Het is de eerste game van de Fransen, maar desondanks wint de studio al meerdere prijzen waaronder Best Project Game Connection 2013. Het klinkt allemaal veelbelovend en zo zien de beelden er ook uit in de White Night E3 2014 Trailer.

De stijl doet enorm denken aan old school horrorfilms. Deze survival game speelt zich af in de Verenigde Staten van 1938, waarin een verdwaalde man in een oud huis terecht komt. Hier moet hij onderzoeken wat er precies in het verleden gebeurd is door middel van puzzels en raadsels op te lossen. Dit gecombineerd met het oeroude conflict tussen licht versus duister kan interessante gameplay opleveren, maar of je naar zoveel uur gespeeld te hebben daar nog steeds zin in hebt is maar de vraag. De game is te spelen op PC en de Xbox One.

OSome Studio maakt onder andere gebruik van motion capture om deze game te maken en dit kun je in de trailer wel terugzien. Vertel ons of jij de klassieke horrorfilm stijl vindt werken in deze White Night E3 2014 Trailer!

Nieuws20140610_WhiteNightE32014_Splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch