Menu Premium

Wargaming kondigt WG Labs aan

Gamekings Redactie 06/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je zou het misschien niet zeggen, maar door games als World of Tanks behoort Wargaming nu tot de grote jongens der aarde als het aankomt op ontwikkelen en uitgeven. Zojuist heeft de ontwikkelaar/uitgever een nieuw platform aangekondigd, genaamd “WG Labs.”

Wat is WG Labs precies? Het is een platform bedoeld om andere developers te helpen met het ontwikkelen en uitgeven van innovatieve games. Games maken is natuurlijk veel meer dan alleen de ontwikkelfase, dus voor developers zal de hulp van Wargaming’s nieuwe platform goed van pas komen als het aankomt op marketing, klantenservice en andere zaken die komen kijken bij het uitgeven van een game. WG Labs is neutraal op het gebied van platformen, dus het maakt niet uit of een ontwikkelaar een game maakt voor de pc of consoles, zolang het een vooruitstrevend concept is.

Stel dat jij een developer zou zijn, zou je WG Labs dan met open armen ontvangen? Helpt WG Labs de gamewereld vooruit op gebied van innovatie? Laat jouw mening of voorspelling er gerust op los in de comments!

Wargaming kondigt WG Labs aan

Wargaming kondigt WG Labs aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch