Menu Premium

Vogelsap verwijdert The Flock Steam keys van profiteurs

Lisette Atsma 13/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vogelsap is opgericht door studenten van de HKU en de Universiteit Utrecht. Deze studenten hadden The Flock origineel gemaakt als schoolproject, maar hebben vervolgens besloten om er een volledige game van te maken.

The Flock is een first-person asymmetrische multiplayer game waarin je start als de jager Flock. Het doel is om het licht artefact te vinden en Carrier hiervan te worden. Hoe langer je deze in je bezit hebt, hoe meer punten je scoort. Wel zullen de andere spelers op jacht naar jou gaan, om hem weer van je af te nemen.

Wegens de populariteit van videogames zijn er steeds meer mensen die denken snelle winst te kunnen behalen door te profiteren van gratis codes. Gezien de gelimiteerde aard van de alpha en bèta testfases, wordt het verkopen van Alpha en Bèta keys een steeds vaker geziene praktijk. Het Nederlandse bedrijf Vogelsap is hier echter niet van gediend, en deactiveert dus de desbetreffende Steam keys voor hun game The Flock.

Vogelsap roept alle slachtoffers van deze praktijken op om contact op te nemen. Heb jij via een website een key gekocht en deze nooit gekregen? Dan hoef je ze slechts bewijs van de aanschaf te sturen en dan zullen zij je een key voor de alpha geven. Mocht je interesse hebben, de game zal komend weekend in open alpha gaan als afsluiter van deze testfase.

Vogelsap verwijdert The Flock Steam keys van profiteurs

Vogelsap verwijdert The Flock Steam keys van profiteurs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch