Menu Premium
Loading...

Valve gooit een Team Fortress 2 countdown site online

Karim Shehata 18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: De countdown klok van Valve voor Team Fortress bracht geen nieuwe update. Er verscheen een bijna vijftien minuten durende animatie film van de Team Fortress crew. Hij is zeker de moeite waard om te kijken, vooral door waarmee de film eindigt! Check hier de Expiration Date Team Fortress 2 video.

Op 9 oktober 2007 kwam Valve met Team Fortress 2. De free-to-play shooter werd een zeer groot succes en wordt bijna zes jaar na de verschijning nog steeds met zeer veel plezier gespeeld door de community. Nu we meer dan een half decennium verder zijn met deze game, is het natuurlijk wachten op iets nieuws. Nu lijkt er iets nieuws te gaan komen voor deze game, want Valve gooit een Team Fortress 2 countdown site online.

Op het moment van schrijven moet er nog een kleine veertien uur gewacht worden op de onthulling van deze mysterieuze countdown, maar dat het niet om een geheel nieuwe game gaat, is al redelijk zeker. Bovenaan de website staat namelijk heel netjes het logo van Team Fortress 2, waardoor je jezelf voor alle duidelijkheid niet druk hoeft te maken dat we nu wachten op de onthulling van bijvoorbeeld een derde Team Fortress of nog erger, Half-Life 3. Desalniettemin is het natuurlijk nog steeds erg spannend wat er precies gaat gebeuren wanneer de countdown afloopt, want je weet maar nooit wat Valve nu uit de hoge hoed weet te toveren om Team Fortress 2 fris te houden.

Wat er dus precies gaat gebeuren met Team Fortress 2 is volledig onduidelijk. Het zou kunnen dat er nieuwe DLC komt voor Team Fortress 2, maar ook kan deze countdown heel goed te maken hebben met de Steam Summer Sale die er natuurlijk aan zit te komen. Wat dit dan met Team Fortress 2 te maken heeft, is dan natuurlijk ook een raadsel. Aan het eind van deze dag hoeven we gelukkig niet meer te gissen, want dan wordt duidelijk wat er precies gaat gebeuren met Team Fortress 2. De countdown van Valve voor de free-to-play first-person shooter loopt af om één uur vannacht. Tot die tijd is het voor de Team Fortress 2-community dus wachten geblazen.
Valve gooit een Team Fortress 2 countdown site online

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch