Menu Premium

Valiant Hearts: The Great War krijgt interactieve comic

Lisette Atsma 09/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Valiant Hearts krijgt nog een encore. De door Ubisoft gemaakte puzzel- en avonturengame, dat zich afspeelt in de Eerste Wereldooorlog, kwam uit op 25 juni. Het verhaal dat in de game verteld wordt, over een groep van vier mensen en een hond die proberen een soldaat te helpen, wordt wereldwijd bejubeld. Het grote succes wordt nu opgevolgd door een interactieve comic.

Deze comic zal Dogs of War heten en gaat, niet geheel verrassend gezien de titel, over de hond Walt, jouw trouwe metgezel in de originele game. Het verhaal focust zich op Walt en zijn zus gedurende de vroege jaren van de Eerste Wereldoorlog. Onderdeel van het verhaal zijn onder andere het rondbrengen van brieven en het redden van gewonde soldaten. De comic zal interactief worden gemaakt door middel van muziek, geanimeerde panelen en touch navigatie.

Mensen die Valiant Hearts op iOS gekocht hebben, zullen de comic zonder verdere kosten kunnen downloaden wanneer deze op 6 november uitkomt. Voor andere platformen is er tot op heden geen informatie.

Valiant Hearts: The Great War krijgt interactieve comic

Valiant Hearts: The Great War krijgt interactieve comic

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch