Menu Premium
Loading...

Unmechanical: Extended Edition komt naar de PlayStation-platformen

Karim Shehata 08/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien kent niet iedereen Unmechanical, maar wanneer je denkt aan games als Limbo en Oddworld kom je al snel in de buurt van deze game. De puzzel-game verscheen in eerder stadium voor de PC, maar krijgt nu een breder publiek: Unmechanical: Extended Edition komt naar de PlayStation-platformen. Er valt ook meteen wat te zien van deze Extended Edition nu Unmechanical naar de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC komt, want er is ook een trailer vrijgegeven van de game. Check ‘m hier!

Wanneer je Unmechanical ziet, is het zoals gezegd niet raar dat je misschien denkt aan games als Limbo en Oddworld. In de game neem je de controle over een kleine vliegende robot en hoewel dit gegeven erg leuk klinkt, kom je er al snel achter dat je gekidnapt bent. De bedoeling is om natuurlijk vrij te komen uit de rare ondergrondse plek waarin je gevangen zit en dit doe je voornamelijk door middel van het oplossen van puzzels. In de trailer die hier te zien is, kun je in ieder geval al goed zien hoe dit in z’n werk gaat. Dit vanwege het feit dat er erg veel gameplay te zien is in de Unmechanical: Extended Edition trailer.

Unmechanical: Extended Edition verschijnt eind dit jaar of aan het begin van volgend jaar voor de PlayStation-platformen. Wanneer je de game op één van de drie platformen koopt, maar toch ook wil kunnen spelen op je twee eventuele andere PlayStation-apparaten, is daar ook over nagedacht. De game bevat namelijk de Cross-Buy functie, waardoor je dus niet op al te veel kosten word gejaagd. Voorlopig worden we overigens sowieso niet op kosten gejaagd door Unmechanical: Extended Edition, want de game komt voorlopig dus nog niet uit. Wel kun je hier alvast de aankondigingstrailer checken!

Unmechanical: Extended Edition komt naar de PlayStation-platformen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch