Menu Premium
Loading...

Transformers: Rise of the Dark Spark The Voice of Prime Trailer

Karim Shehata 04/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze zomer verschijnt de nieuwe Transformers-film, in de vorm van Transformers: Age of Extinction. Regisseur Michael Bay vond het nodig om de hele cast eruit te flikkeren en voor deze vierde film door te gaan met onder meer Mark Wahlberg. Bij zo’n film hoort natuurlijk ook een game, maar Activision pakt het iets anders aan met de Transformers-franchise. Zo is de game niet een regelrechte speelbare kopie van de film. Dat is alleen al te zien aan de naam, want de game heet Transformers: Rise of the Dark Spark. In de Transformers: Rise of the Dark Spark The Voice of Prime Trailer wordt de focus vooral op Optimus Prime gelegd.

Iedereen die in de jaren tachtig graag een tekenfilm keek, is ongetwijfeld tegen Transformers aangelopen. De schrijver in kwestie is zelf geboren in de jaren negentig en eerlijk gezegd heb ik dus alleen ervaring met de films. Deze films worden, zoals gezegd, ontwikkeld door Michael Bay en alleen dat gegeven levert de films al aardig wat kritiek op, maar toch weten de films altijd erg veel bezoekers te trekken. De games hebben tot nog toe ook nogal wat kritiek te verwerken gekregen, maar deze waren nooit van zo’n laag niveau en Transformers: War for Cybertron was zelfs een succes te noemen voor Activision. Laten we hopen dat Transformers: Rise of the Dark Spark ook het spelen waard gaat zijn wanneer deze verschijnt.

Dat gaat overigens niet zolang meer duren, want op 24 juni aanstaande ligt de game in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC en de Nintendo 3DS. Laatstgenoemde versie is een strategy-RPG, terwijl de console- en PC-versies third-person shooters zijn. Laten we hopen dat deze zomer niet alleen de die-hard Transformer-fan de zomer door kan komen met een nieuwe, frisse third-person shooter, maar dat ook gamers met een minder groot hart voor deze franchise een kwalitatief hoogstaande game kunnen spelen. Voor de gamers die echt niet kunnen wachten, is hier de Transformers: Rise of the Dark Spark The Voice of Prime Trailer, waarin je alvast een voorproefje krijgt op de rol van Optimus Prime in deze game.

Transformers: Rise of the Dark Spark The Voice of Prime Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch