Menu Premium
Loading...

[Trailer] The Walking Dead: Michonne – Episode 1 Launch Trailer

Mark Hoogland 22/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen lanceert Telltale Games het eerste deel van The Walking Dead: Michonne, een driedelige adventure die zich afspeelt in hetzelfde universum als de inmiddels twee seizoenen van hun populaire zombie-franchise. Om de release luister bij te zetten verscheen vandaag een launch trailer.

The Walking Dead: Michonne situeert zich verhaaltechnisch gezien tussen deel 126 en 139 van de comic The Walking Dead. Het geliefde personage Michonne bevond zich indertijd niet in de groep van Rick ‘Coral!’ Grimes, iets waar Telltale’s miniserie tekst en uitleg bij zal geven. Het eerste deel, In Too Deep, volgt Michonne om te beginnen bij een zeiltocht langs de kust, eindigend in de kolonie Monroe. Hier wacht ons ongetwijfeld een keur aan pittige dilemma’s en quick time events.

De eerste episode van The Walking Dead: Michonne is vanaf 23 februari beschikbaar zijn op de PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, PC en Mac. Vanaf 25 februari kun je ook op je mobile device aan de slag met de première.

2016_0222_TheWalkindDeadMichonneLaunchTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch