Menu Premium
Loading...

Street Fighter V Maart Update verschijnt zonder Zenny-currency

Mark Hoogland 24/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 28 en 30 maart lanceert Capcom in twee delen de langverwachte update voor Street Fighter V, waarover we twee weken geleden reeds berichtten. De Zenny-currency, via welke je met echt geld characters en outfits kunt kopen, blijft in deze patch echter nog achterwege.

“We hebben lang gekeken naar dit onderdeel van de store, en na veel beoordeling besloten dat het nog niet klaar is voor lancering,” aldus een post op het officiële forum van Capcom. “Aangezien Zenny met echt geld gekocht wordt, willen we extra voorzichtig zijn en zeker weten dat het voor de lancering volledig getest en geoptimaliseerd is. Er is momenteel geen verwachte releasedatum voor de Zenny-store; we brengen hem uit zodra hij klaar is.”

Capcom maakt vervolgens een aardig gebaar naar de spelers zonder Season Pass of voldoende Fight Money om DLC-character Alex te kopen; dit personage, dat met de update komt, wordt als ‘trial versie’ gratis te spelen totdat de Zenny-store online komt. Ditzelfde geldt voor alle andere characters die voordien nog worden toegevoegd.

De eerste helft van de maart-update voor Street Fighter V brengt op 28 maart de Challenge Mode, de Rematch-optie en enkele bug fixes naar de game. Op 30 maart volgt de tweede lichting, die naast Alex ook de in-game shop toevoegt, waarin je vooralsnog dus alleen met je in-game verdiende Fight Money kunt betalen. Check bovenstaande ‘trailer’ voor een overzicht van de update.

Bron: Capcom

2016_0324_MaartUpdateSFV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch