Menu Premium
Loading...

[Trailer] Skylar and Plux aangekondigd voor PS4, Xbox One en PC

Franky Mangal 16/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Grip Digital heeft Skylar and Plux: Adventure on Clover Island aangekondigd voor PS4, Xbox One en PC. Skylar and Plux is een kleurrijke 3D-platformer die later dit jaar moet verschijnen en wordt ontwikkeld door indie studio Right Nice Games.

De game heeft veel weg van bekende titels als Jak and Daxter en Ratchet and Clank en dat is goed te zien aan de eerste beelden. Skylar and Plux volgt het avontuur van de twee helden om hun wereld te redden van de kwaadaardige CRT, en neemt je mee langs diverse locaties terwijl je onderweg nieuwe wapens en upgrades oppikt om vijanden het leven zuur te maken.

“Skylar and Plux is een eerbetoon aan de bekende platformers uit onze jeugd”, vertelt Eric Valentine van Right Nice Games. “Iedereen die heeft genoten van bekende games als Crash Bandicoot en Jak and Daxter zal meteen verliefd worden op Skylar and Plux”, valt Jakub Mykiska van Grip Digital hem bij. “Er zit veel humor, karakter, kleurrijke personages en uren aan gameplay in de game.”

Wat is jouw indruk van Skylar and Plux? Gaan deze nieuwe helden oude tijden doen herleven? Deel het met ons in de comments!

Skylar and Plux aangekondigd voor PS4, Xbox One en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch