Menu Premium
Loading...

[Trailer] Shadow Complex Remastered nu beschikbaar op PC

Mark Hoogland 04/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2009 verscheen Shadow Complex, een action platformer voor de Xbox 360 die ontwikkeld werd door Epic Games en Chair Entertainment. Vannacht werd tijdens de Game Awards in Los Angeles een trailer getoond van de in 2016 te verschijnen remaster van de game.

In Shadow Complex ben je Jason Fleming, die bij het backpacken met zijn vriendin Claire op een grottenstelsel stuit waarin een groot technologisch complex verborgen is. Vervolgens barst een strijd lost tegen de Progressive Restoration, een militaristische organisatie die een aanval op de VS lijkt te willen uitvoeren. Zoals het een remaster betaamt zal Shadow Complex Remastered een grafische upgrade krijgen, alsook nieuwe melee takedowns, achievements en Master Challenges.

Shadow Complex Remastered verschijnt dus in 2016 voor zowel Xbox One, PlayStation 4 als PC. Echter, in die laatste categorie is de game vanaf nu tot en met 31 december gratis te downloaden via de officiële site van Epic Games. Check snel de trailer en laat ons weten of jij deze game gaat checken!

Nieuws_20151203_TrailerShadowComplexRemastered

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch