Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rainbow Moon verschijnt 17 februari op PlayStation 4

Duncan Israel 04/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tactische RPG, Rainbow Moon, van de Chinese indie-studio Eastasiasoft komt eindelijk naar de PlayStation 4. De game was al geruime tijd te spelen op PS Vita en PlayStation 3 en er is destijds beloofd door Eastasiasoft dat de Rainbow Moon ook naar de PlayStation 4 zou komen. Die belofte gaan ze 17 februari dan eindelijk inlossen.

Zoals je in de bovenstaande trailer kan zien, is de game niet veel veranderd ten opzichte van de PS Vita en PlayStation 3-versies, gezien dit de succesformule is volgens de indie-studio. Het blijft een isometrische, open wereld-RPG waarbij je met je eigen gecreëerde character draken en ander gespuis uit de weg kan ruimen.

De game heeft wel een een technische upgrade gekregen. De laadtijden zijn namelijk verbeterd en de game draait op de PlayStation 4 op 60 frames per seconde. Spelers die deze game al op de PlayStation Vita of PlayStation 3 hebben gespeeld, kunnen deze game voor de helft van de prijs aanschaffen op de PlayStation 4. Let wel op, je savegame wordt niet meegenomen!

Heb jij zin om deze game nog een keer te spelen, of om voor het eerst in deze magische wereld te stappen? Laat het ons weten in de comments!

Rainbow Moon verschijnt 17 februari op PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch