Menu Premium
Loading...

[Trailer] Insomniac kondigt Song of the Deep aan

Gamekings Redactie 28/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de afgelopen dagen hintte Ratchet & Clank-ontwikkelaar Insomniac Games al op een aankondiging van een nieuwe titel en vandaag is het zo ver: Insomniac Games kondigt Song of the Deep aan! In bovenstaande trailer zie je wat Song of the Deep precies is!

Je kent Insomniac Games van titels als Sunset Overdrive en Ratchet & Clank en daar komt binnenkort een nieuwe IP bij. Song of the Deep, nu ongeveer een jaar in ontwikkeling, is een side-scrolling verkenningsgame. Je volgt het verhaal van Merryn, een meisje dat een onderzeeër bouwt in een zoektocht naar haar vader. Tijdens deze zoektocht, ontdekt ze een verloren samenleving.

Met de uitgave van Song of the Deep wordt GameStop naast retailer ook uitgever. Winkelketen GameStop wil benadrukken dat ze niet een traditionele uitgever zijn. De retailer geeft daarbij aan dat ze zich niet met de ontwikkeling van de game gaan bemoeien, maar enkel met de promotie ervan. Overigens worden alleen de fysieke exemplaren van Song of the Deep uitgegeven door de gigantische retailer.

Song of the Deep komt in de zomer uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Zie jij het zitten in deze nieuwe titel van Insomniac?

Insomniac kondigt Song of the Deep aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch