Menu Premium

Tiny Troopers Joint Ops verschijnt op 29 oktober voor PS3 en PS Vita

Karim Shehata 16/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De schattigste soldaatjes komen eraan! Tiny Troopers Joint Ops heeft eindelijk een releasedatum gekregen voor de PlayStation 3 en PS Vita. Nog maar een paar weken wachten, want Tiny Troopers Joint Ops verschijnt op 29 oktober voor deze platformen. Een datum voor de PlayStation 4-versie is echter nog niet genoemd.

Zoals jullie al weten is Tiny Troopers ooit begonnen als een game op mobiele apparaten. Het eerste deel heeft zo veel succes geboekt dat er een tweede mobile game kwam. Ook deze tweede Tiny Troopers draaide goed genoeg om een nieuwe stap te verantwoorden: op naar de console markt! Tiny Troopers deeltje één en twee zijn samengevoegd in Tiny Troopers Joint Ops en, wat misschien nog wel mooier is, de titel wordt een cross-save game. Je kunt dus op zowel de PlayStation 3, de PlayStation 4 als de PS Vita dus spelen met dezelfde savefile.

Tiny Troopers Joint Ops biedt verschillende soorten missies, van de bekende ‘elimineer alles en iedereen’ missies tot aan ware escort missies, waarbij journalisten van punt A naar punt B geleid moeten worden. Dit alles natuurlijk in klein formaat, want de game moet z’n naam wel eer aandoen.

Nog geen twee weken, dus, en dan kunnen mensen met de miniatuur-shooter aan de slag. Als je een PlayStation 3 of PS Vita hebt, tenminste, want voor deze twee systemen komt de game wél op 29 oktober uit. Mensen die alleen een PlayStation 4 ter beschikking hebben, moeten wat langer wachten. De ontwikkelaar heeft nog geen datum gegeven, maar wel gezegd dat ook de versie voor de nieuwste Sony console er “op een later tijdstip” aankomt.

Tiny Troopers Joint Ops verschijnt op 29 oktober voor PS3 en PS Vita

Tiny Troopers Joint Ops verschijnt op 29 oktober voor PS3 en PS Vita

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch