Menu Premium

Tijd en datum van de Xbox E3 2014 persconferentie zijn bekend

Gamekings Redactie 06/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog ruim een maand, maar toch komen de E3-nieuwtjes langzamerhand binnen. Vanaf 10 juni tot en met de twaalfde staat het Los Angeles Convention Center geheel in het teken van videogames. Bijna alle grote partijen zijn er aanwezig en er worden gegarandeerd een heleboel toffe nieuwe games aangekondigd en vertoond. De precieze schema’s zijn nog niet bekend, maar worden gedurende de komende weken onthuld. Microsoft trapt hier vandaag mee af, want de tijd en datum van de Xbox E3 2014 persconferentie zijn bekend.

Zoals gewoonlijk start Microsoft’s persconferentie op de maandag, 9 juni om half zeven ‘s avonds om precies te zijn. Als een van de eerste partijen mogen zij de pers te woord staan en hun nieuwe games of ontwikkelingen op hardware gebied tonen. Ook jij kunt dit live meemaken, zonder hier heel het eind naar Los Angeles voor af te hoeven leggen. De gehele persconferentie wordt namelijk live gestreamd, welke je hier op Gamekings.tv kunt checken. Natuurlijk is het ook mogelijk op je Xbox 360 of uit Duitsland geïmporteerde Xbox One de stream te volgen, maar bij ons krijg je er meteen een hele show bij, zoals je gewend bent!

Tijdens de stream worden er zoals Major Nelson het noemt “in-depth looks” gegeven in reeds aangekondigde titels en worden er nieuwe trailers getoond voor zowel bekende als onaangekondigde games. Ook worden er nieuwe IP’s aangekondigd, zo heeft Phil Spencer, Microsoft’s hoofd van de Xbox divisie, vandaag laten weten én worden er samenwerkingen met nieuwe studio’s onthuld.

Vorig jaar verliep de E3-presentatie van Microsoft op z’n zachts gezegd kut. Dit jaar hangt er echter niet de druk van een nieuwe console en de zware concurrentie met Sony boven hun hoofd, wellicht dat het geheel hierdoor wat beter verloopt. Al moeten ze natuurlijk wel echt wat laten zien, willen ze de inmiddels opgelopen achterstand op Sony’s PlayStation 4 inlopen. Het wordt hoe dan ook een persconferentie die je niet wilt missen, dus check ‘m maandag 9 juni rond half zeven ‘s avonds op Gamekings.tv!

Tijd en datum van de Xbox E3 2014 persconferentie zijn bekend

Tijd en datum van de Xbox E3 2014 persconferentie zijn bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch