Menu Premium
Loading...

Thief The Queen of Beggars Sees All Trailer

Gamekings Redactie 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo met alleen nog de laatste weken van 2013 voor de boeg is het een kwestie van kijken wat er allemaal in 2014 staat te gebeuren. Misschien winnen jij en ik wel een loterij, misschien vergaat de wereld. Wie zal ‘t zeggen. Dat zijn allemaal onzekerheden, maar iets dat we wel weten is dat er vette titels aankomen. Thief is zo’n game die veelbelovend is en waar veel fans op wachten. Zo eens in de zoveel tijd krijgen we er verse beelden van te zien en dat gebeurt vandaag met de Thief The Queen of Beggars Sees All Trailer.

De aankomende Thief-game is natuurlijk niet de eerste in de serie. Het is tegenwoordig helemaal hip en happening om een serie te rebooten, wat dus ook met Thief gebeurt. Wat ooit op papier Thief 4 had moeten worden, gaat nu door het leven zonder subtitel. Gelukkig neemt dat niet weg dat de game alles heeft dat de serie al jaren populair maakt onder fans. Zo is het de bedoeling om in de schoenen van Garrett, een professionele dief, te stelen van de rijken als een ware Robin Hood. Door de voordeur rennen en de buit meenemen is nooit de beste optie, waardoor stealth een groot onderdeel is van de game en geweld zoveel mogelijk vermeden moet worden.

Ook de wereld van Thief is belangrijk, met alle bijzondere personages die erin rondlopen. De Thief The Queen of Beggars Sees All Trailer vertelt dan ook het verhaal van The Queen of Beggars, ofwel de vrouw die alles heeft te vertellen op straat. Ze is blind, maar weet alles van de stad. Laat haar vertellen wat ons te wachten staat op 28 februari en check snel de trailer! Thief komt uit op de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.

Thief The Queen of Beggars Sees All Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch