Menu Premium
Loading...

The Making of Borderlands: The Pre-Sequel Episode 1

Gamekings Redactie 10/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands: The Pre-Sequel is het directe vervolg op Borderlands 1 en gaat vooraf aan Borderlands 2. Het verhaal speelt zich af tussen de beide eerder verschenen delen in de serie en laat ons beter kennis maken met Handsome Jack, de antagonist uit deel twee. De game wordt dit keer niet ontwikkeld door Gearbox, de studio die verantwoordelijk was voor de eerste twee delen, maar door 2K Australia. Deze studio kennen we onder andere van Tribes: Vengeance en de prachtige BioShock-games. 2K Australia mag dan een nieuwe ontwikkelaar zijn in de Borderlands-franchise, ervaring met het bouwen van shooters hebben ze al! Ben jij een fan van de eerste twee delen en ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat bij de ontwikkeling van het nieuwste deel, neem dan zeker eens een kijkje naar The Making of Borderlands: The Pre-Sequel Episode 1. In deze video krijgen we een kijkje in de studio van zowel Gearbox als die van 2K Australia. Hoewel Gearbox het nieuwste deel in de Borderlands-serie dus niet zelf bouwt, houdt het een heel nauw oogje in het zeil bij de ontwikkeling van de game.

Ook in Borderlands: The Pre-Sequel kunnen we weer genieten van hetzelfde grafische stijltje als de andere Borderlands-games. Met name Borderlands 2 was kleurrijk, chaotisch en afwisselend. De vraag is of dit nieuwe deel dezelfde impact kan maken. De Pre-Sequel speelt zich namelijk niet af op Pandora, de asteroïde uit de eerste twee delen, maar op de maan die daaromheen zweeft. Nu hebben manen nog al eens de reputatie om niet veel meer te zijn dan grote stukken steen, dus of we dezelfde gekkigheid van Borderlands 1 en 2 ook terug gaan zien op Pandora’s maan, is nog even afwachten. Wel zal 2K Australia twee nieuwe wapentypen aan de game toevoegen. De eerste categorie zijn laser-based weapons en de tweede categorie cryogenic wapens. Deze laatste categorie zorgt ervoor dat je je tegenstander kan veranderen in een bevroren standbeeld om hem vervolgens met een flinke stomp uiteen te laten spatten. Dat klinkt in ieder geval al tof!

Vanaf 17 oktober kunnen we de eerste stappen gaan zetten op de maan van Pandora. De game zal vooralsnog alleen verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Afhankelijk van het succes van de game gaat 2K Australia een release op PlayStation 4 en Xbox One overwegen.

The Making of Borderlands: The Pre-Sequel Episode 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch