Menu Premium
Loading...

The Hungry Horde PS Vita Launch Trailer

Karen Koch 03/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zombie-games zijn er genoeg. Het vechten tegen de hordes ondoden in een post-apocalyptisch landschap doet het gros van de gamerhartjes nog altijd sneller kloppen. Toch vragen sommige mensen het zich stiekem wel af: Hoe is het nou om als zombie door het leven of on-leven te moeten gaan? The Hungry Horde PS Vita Launch trailer geeft ons daar in ieder geval een indicatie van.

In The Hungry Horde neem je de rol van hongerige zombie op je. In plaats van mensen genadeloos te vermoorden en/of voor dood achter te laten, moet je ze echter bekeren tot zombies. Zo groeit jouw hongerige horde van ondode, kubusvormige zombies en kan je lekker verder op stap om de mensheid uit te roeien. Kijk wel uit, want de overgebleven mensen zijn natuurlijk niet blij met deze menseneters en zullen proberen atoombommen en ander wapengoed naar je hoofd te smijten. Naast een campagne-modus bevat The Hungry Horde ook een iets meer relaxte modus. Er zijn ook mini-games speelbaar waarmee je bonus content voor de rest van de game kan vrijspelen.

De puzzelgame kan zich in ieder geval aan het rijtje van schattige zombie-games toevoegen. Dat is eens wat anders dan realistische gore overal. The Hungry Horde komt 5 november naar de PS Vita en zit dan ook bij de PS Plus games van november. Daar blijft het bij, want de game zal een exclusive worden op de handheld van Sony.

The Hungry Horde PS Vita Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch