Menu Premium
Loading...

Terraria PS Vita Launch Trailer

Gamekings Redactie 11/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was mei 2011 dat PC-gamers voor het eerst kennis konden maken met ontwikkelaar Re-Logic’s Terraria. Het duurde vanaf toen nog bijna twee jaar voordat de game ook naar andere platformen kwam, maar ondertussen is de action-adventure sandbox indiegame voor bijna alles te vinden. Er was alleen nog een platform dat tot nog toe werd overgeslagen, tot vandaag. Ja ja, Terraria komt naar de PlayStation Vita en dat wordt gevierd met de Terraria PS Vita Launch Trailer. Check ‘m hier!

In Terraria word je als speler in een vooraf gegenereerde wereld neergezet met drie basisvoorwerpen. De eerste daarvan is een bijl om hout mee te hakken, de tweede is een houweel om te graven en een zwaard om te vechten. Met die basis is het de bedoeling om de wereld om te zetten naar jouw hand en te bouwen. In dat proces kom je dan ook verschillende nieuwe voorwerpen tegen en kun je ook voorwerpen maken, zodat je verder komt in de game met meer mogelijkheden.

De game werd tot nu toe op elk platform ontzettend goed ontvangen en het was voor ontwikkelaar Re-Logic dan ook een heel logische stap om Terraria ook naar de PlayStation Vita te brengen. Hierbij komt kijken dat er ook samengespeeld kan worden met PlayStation 3-gamers en de besturing compleet is aangepast voor de PS Vita. Waarschijnlijk zal dat niet betekenen dat de game compleet anders speelt dan met een PlayStation 3-controller, maar misschien wordt er wel gebruik gemaakt van het touchscreen of de touchpads op de achterkant van de handheld.

Vandaag is Terraria uit voor de PS Vita, dus kan er ook onderweg aan de slag gegaan worden met de game. Je kunt natuurlijk ook altijd de Terraria PS Vita Launch Trailer checken, waarin er wel een heel speciale wereld gebouwd wordt.
Terraria PS Vita Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch