Menu Premium
Loading...

Tearaway: Unfolded PlayStation Experience Trailer

Karen Koch 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tearaway was in 2013 een, niet geheel onverwacht, juweeltje van een game. Deze is zelfs zo goed ontvangen door zowel het algemene publiek als de pers, dat er is besloten om de game ook naar de PlayStation 4 te porten. Daardoor kun je nu de Tearaway: Unfolded PlayStation Experience Trailer bekijken.

Dezelfde mensen die ons eerder in de eeuw al LittleBigPlanet hebben gegeven, brachten ons in 2013 dus Tearaway. Een schattige platformer exclusief voor de PS Vita. De game maakte maximaal gebruik van de speciale features die een PS Vita bood, zoals meerdere touchscreens en sensoren. In de PlayStation 4 zag men een kans om Tearaway naar een groter publiek te brengen, dus men plakte er de titel Unfolded achter en het idee was geboren. Natuurlijk gaat Tearaway: Unfolded geen directe port worden. De game zal een uitgebreidere verhaallijn krijgen en zal ook een grafische poetsbeurt ondergaan.

Er staat nog geen releasedatum ingeroosterd voor Tearaway: Unfolded. Het enige dat we erover weten, is dat de game ergens in 2015 uit zal komen. Op dat moment zal hij exclusief op de PlayStation 4 te spelen zijn.

Tearaway: Unfolded PlayStation Experience Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch