Menu Premium
Loading...

Tales of Zestiria verschijnt in oktober in Europa

Gamekings Redactie 12/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor veel liefhebbers van het JRPG-genre is Tales of Zestiria een niet geheel onbekende naam, het is namelijk een game waar velen naar uit hebben gekeken. Bezitters van de PlayStation 3 en 4 kunnen 16 oktober hun slag slaan. De mensen die de game liever op de PC spelen, moeten 4 dagen langer wachten, namelijk 20 oktober. Tales of Zestiria kan dan via Steam gedownload worden.

De wereld in Tales of Zestiria is aan het vergaan en er wordt zwaar verlangd naar vrede. Als speler zal je Sorey besturen, die ervoor moet zorgen dat de vrede onder de mensheid terugkeert. Samen met zijn vrienden zal hij de strijd met minder vriendelijke facties aan moeten gaan om het tij te keren. Fans van de serie kunnen uitkijken naar wederom een gedenkwaardige verzameling van karakters, waaronder; de prinses-slash-ridder Alisha, Mikleo en de verkoper Rose.

Tales of Zestiria zal 16 oktober uitkomen voor zowel PlayStation 3 als 4. PC bezitters kunnen 20 oktober aan de slag. Ben jij een echte diehard fan van de Tales-serie of ben je een nieuweling en wil je meer te weten te komen over deze game? Twijfel niet langer en ram op die play knop.

nieuws20150612_TalesofZestiriaReleasedate

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch