Menu Premium
Loading...

Tales of Hearts R – An Epic Tale Trailer

Gamekings Redactie 04/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Tales-serie gaat al een tijdje mee en geniet vooral populariteit in Japan, maar ook daar buiten. Dat is de reden waarom Tales of Hearts R nu ook hier beschikbaar is voor de PlayStation Vita en PlayStation TV. Als we de Tales of Hearts R – An Epic Tale trailer mogen geloven dan heeft Namco Bandai een groots avontuur voor ons in petto.

Tales of Hearts R is eigenlijk een remake, of Re-imagination zoals Namco het graag zelf noemt, van Tales of Hearts voor de Nintendo DS en PlayStation Vita. Dit was destijds de elfde game uit de Tales-serie. Tales of Hearts R is echter niet een simpele remake. Namco Bandai heeft in samenwerking met 7th Chord alle voice-acting opnieuw opgenomen, nieuwe speelbare personages en 3D graphics toegevoegd, en meer dan tien nieuwe anime cutscenes laten produceren door Production I.G.

Tales of Hearts draait om Kohaku en Kor Meteor. Kohaku’s spiria wordt geïnfecteerd door Xerom, monsters die spiria consumeren en de spiria van de geïnfecteerden enteren. Kor Meteor redt haar van de infectie, maar als gevolg versplintert Kohaku’s spiria en wordt het verspreid over de wereld van Organica. Kor besluit om haar spiria te herstellen en gaat op een groots avontuur. Hoe groots? Check dan de Tales of Hearts R – An Epic Tale trailer.
Tales of Hearts R - An Epic Tale Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch