Menu Premium

Tales from the Borderlands is aangekondigd voor 2014

Gamekings Redactie 08/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We verwachten eerder al dat het dit weekend knallen wordt geblazen tijden de VGX awards en de grote gameshow opent meteen met groot nieuws: Tales from the Borderlands is aangekondigd voor 2014. We kunnen dus doorgaan met knallen in de Borderlands-serie.

Nadat de presentatoren de gameshow opende met slechte grappen, kwam er meteen een leuke aankondiging aan, namelijk: Tales from the Borderlands. De game wordt ontwikkeld door Gearbox, die op hun beurt de hulp van Telltale Games hebben ingeroepen. Het overgrote gedeelte van de game zal worden gemaakt door Telltale en zij zullen de touwtjes in handelen hebben. Gearbox zal alleen, waar nodig, ondersteuning bieden op kleine vlakken.

De personages van de game zijn, van het begin tot het eind, opnieuw in elkaar gezet door Telltale. Hierdoor wordt er een eigen sfeer gecreëerd en wordt het een unieke Telltale-ervaring, aldus Randy Pitchfords van Gearbox. Dit is de eerste keer dat Telltale Games een poging doet een Borderlands-game te maken, hierdoor zal naar verwachting de game meer verhaalgedreven zijn dan vorige delen.

Wat Tales from the Borderlands nog meer gaat brengen, is nog even afwachten. Volgens Gearbox zal de game net zo innovatief zijn als we van de serie alle jaren gewend zijn. Het is helaas nog niet duidelijk op welke platforms de Tales from the Borderlands uitkomt, maar de game komt uit in 2014.

Tales from the Borderlands is aangekondigd voor 2014

Tales from the Borderlands is aangekondigd voor 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch