Menu Premium
Loading...

Swords and Soldiers 2 Reveal Trailer

Gamekings Redactie 20/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe trailer van een AAA-titel als Watch Dogs of The Division is natuurlijk erg tof, dit zijn de titels waar wij samen met vele gamers met smacht op zitten te wachten. Toch komen er af en toe ook video’s van wat minder bekende, of grote games voorbij die zeker het checken waard zijn. En als het dan een game van Nederlandse bodem betreft, heeft die net een streepje voor op de anderen. Noem het patriotisme, maar zo werkt het nu eenmaal. Dit geldt ook voor de Swords and Soldiers 2 Reveal Trailer, de aankondigingsvideo van Ronimo Games’ aankomende titel.

Swords and Soldiers, de 2d side-scrolling real-time strategy game van het in Utrecht gelegen Ronimo Games zag in mei 2009 voor het eerst het licht op de PC, Wii, PlayStation 3 en 3DS. Nu, zo’n vijf jaar later is het tijd voor een vervolg: Sword and Soldiers 2. Ronimo Games is natuurlijk bekend van Awesomenauts, maar is met het eerste deel van Swords and Soldiers ook een hele gedegen franchise begonnen. In de trailer van slechts een minuut, wordt direct duidelijk waarom de vorige titel door gamers positief werd ontvangen, maar wordt verder niet echt in gegaan op de gameplay. In tegenstelling tot de eerder uitgekomen trailer, waar voornamelijk artwork en een deel van het verhaal werd geteased, krijgen we nu ook gameplay te zien. Van wat er nu uit de trailer valt op te maken, lijkt ook het tweede deel uit de serie een flinke dosis over-the-top 2D side-scrolling RTS-actie te bevatten, zoals we dat kennen uit de eerste game.

Swords and Soldiers 2 komt exclusief uit voor de Wii U, maar wanneer dat is nog niet bekend. Een trailer met vol met bebaarde Vikingen en ander gespuis is waar we het mee moeten doen. Houd Gamekings.tv in de gaten, want binnenkort hoor je meer over Swords and Soldiers 2 door het interview dat wij met Ronimo hadden!

Swords and Soldiers 2 Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch