Menu Premium
Loading...

Surgeon Simulator: Anniversary Edition komt naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 07/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mede dankzij Steam’s Greenlight, Kickstarter en andere projecten waarbij gamers voor een groot gedeelte kunnen bepalen welke hersenspinsels er wel of niet het daglicht zien, komen er ook heel wat gekke games voorbij. Vele zombie-survival drollenbakken die mee probeerde te liften op het succes van Day Z, maar ook games als Goat Simulator en Surgeon Simulator. Alles kan tegenwoordig, mits er toffe Youtube-video’s van gemaakt kunnen worden. De barrage aan kekke projecten, die is begonnen op het PC-platform, is inmiddels ook overgeslagen naar de consoles. Op Goat Simulator moeten de console-gamers nog even wachten, maar de optie om met een controller in de hand op een dik scherm met hersenpannen en andere ingewanden rond te slingeren is daar: Surgeon Simulator: Anniversary Edition komt naar de PlayStation 4.

Volgens de makers van Surgeon Simulator, de absurde game waarin je als speler op allerlei onmogelijke manieren patiënten mishandelt, was er veel vraag vanuit de community naar een console-versie van de game. Wat blijkt, de gamer is koning, want er komt een speciale editie van de PC-versie naar de PlayStation 4. Deze maand nog, 13 augustus om precies te zijn. In de Anniversary Edition zit alle toffe content uit de PC-versie, zoals de optie om oogballen in het rond te gooien en het gebit van anonieme aliens vakkundig te molesteren.

Naast alle features die de iPad en PC-versie kennen, krijgt de PlayStation 4-versie nog een extraatje. Wat dit inhoudt, dat wil de ontwikkelaar nog niet kwijt. Wel wisten ze ons te verzekeren dat het iets is waar de community al een hele tijd om loopt te zeuren.

Surgeon Simulator: Anniversary Edition komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch