Menu Premium

Super Stardust Ultra komt begin 2015 naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 05/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je in het verleden hebt genoten van Super Stardust HD en Super Stardust Delta, dan is er goed nieuws, want Super Stardust Ultra komt begin 2015 naar de PlayStation 4. Dit maken de ontwikkelaars D3T en XDEV bekend.

De eerdere games uit de Super Stardust-serie kwamen uit op de PlayStation 3, PSP en PS Vita. Met Super Stardust Ultra maakt de serie dus haar debuut op de PlayStation 4. In de nieuwe shoot ’em up verdedig je als piloot de verschillende planeten tegen de vijandelijke aanvallen, midden in een dodelijke meteorenstorm. Er zijn meerdere nieuwe planeten, betere graphics en negen game modes aanwezig. Het neerzetten van een hoge score is altijd het belangrijkste element van de Stardust-serie geweest en dat is dit keer niet anders. Een nieuwe feature zorgt ervoor dat je direct nieuwe uitdagingen kan versturen en ontvangen van vrienden.

Naast de singleplayer is er ook een split-screen mode, waarin je met vier spelers tegelijk kan gamen, en een co-op mode. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar je hoeft dus niet heel lang meer te wachten, voordat de game begin 2015 uitkomt op de PlayStation 4.

Super Stardust Ultra komt begin 2015 naar de PlayStation 4

Super Stardust Ultra komt begin 2015 naar de PlayStation 4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch