Menu Premium

Super Mario 3D World-screenshots tonen Rosalina

Lisette Atsma 18/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen steeds meer nieuwe informatie over de aanstaande nieuwe Super Mario-game. Ook vandaag krijgen we wat nieuws voor onze kiezen, want Nintendo heeft enkele screenshots getoond voor de grote titel van het bedrijf. De nieuwste Super Mario 3D World-screenshots tonen Rosalina. Voor de gamers die bekend zijn met de serie is zij natuurlijk geen onbekende. Het personage was al bevestigd tijdens de Nintendo Direct-presentatie van vorige week, maar nu krijgen we te maken met enkele nieuwe screenshots.

De nieuwste screenshots die Nintendo heeft gereleased, tonen het eerder genoemde personage die te bewonderen gaat zijn in de aankomende Wii U-game. Naast Mario, Luigi, Princess Peach en Toad zal zij het vijfde speelbare personage zijn. Ze moet wel eerst ontgrendeld worden. Dit doe je door de game voor de eerste keer uit te spelen.

Rosalina haar eerste verschijning in het Super Mario-universum was in Super Mario Galaxy. Ze is in die game de beschermer van het heelal en de Lumas: de sterachtige wezentjes die sinds Super Mario Galaxy in veel games van de virtuele loodgieter opduiken. In Super Mario 3D World heeft Rosalina, net als de andere personages, een gewone look, maar ook een kattenkostuum. Deze zijn beide te zien op de screenshots. Ook heeft ze een speciale aanval waardoor ze hoger kan springen dan de rest van de personages.

Super Mario 3D World moet dé grote game worden waar Nintendo al naar op zoek is sinds de release van de console. Super Mario 3D World moet voor de Wii U worden wat Super Mario Galaxy was voor de voorganger van de console: de game dat onlosmakelijk verbonden is aan de console. Daarnaast moet deze game de stagnerende verkoop van de console doen bevorderen. Of dat werkelijk zal gaan gebeuren merken we snel genoeg, want Super Mario 3D World verschijnt al op 29 november.

Super Mario 3D World-screenshots tonen een nieuw personage

Super Mario 3D World-screenshots tonen een nieuw personage

Super Mario 3D World-screenshots tonen een nieuw personage

Super Mario 3D World-screenshots tonen een nieuw personage

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch