Menu Premium
Loading...

Super Mario 3D World October Trailer

Gamekings Redactie 23/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er wordt al heel lang geroepen dat de Wii U toffe nieuwe titels nodig heeft. Het is al even geleden dat de console uitkwam, maar de échte toppers moeten nog uitkomen. Super Mario 3D World is één van die potentiële system-sellers en daar zien we meer van in de Super Mario 3D World October Trailer!

Op papier is de Wii U een geweldige console, helemaal als we kijken naar de series die Nintendo in handen heeft. Mario-games verkopen altijd als een tiet en verder zijn er natuurlijk ook bijvoorbeeld Link (The Legend of Zelda) en Donkey Kong die hun mannetje staan. In theorie heeft het Japanse bedrijf dus goud in handen, maar op de Wii U moet dat nog even laten zien worden. Langzaamaan komen de titels die het apparaat op de kaart kunnen zetten, met Super Mario 3D World aankomende november op de planning.

“Een game verkoopt niet als je er niets van laat zien”, moet Nintendo gedacht hebben. Vandaag is het dan ook tijd voor een verse trailer die maar liefst zes minuten aan nieuwe beelden laat zien. Zo zien we de nieuwe power-ups, nieuwe items en wordt duidelijk wat voor levels en gameplay we kunnen verwachten. Best tof, als je het mij vraagt!

Het is nog even wachten, maar waarschijnlijk wordt Super Mario 3D World zo’n titel die elke Wii U-bezitter gaat spelen. Nog iets langer dan een maand moeten we het geduld opbrengen, want de dag dat de game uitkomt is 29 november. Check snel de Super Mario 3D World October Trailer!

Super Mario 3D World October Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch