Menu Premium

Super Mario 3D World komt op 29 november naar de Wii U

Gamekings Redactie 01/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bekendste Italiaanse loodgieter Mario maakt al sinds het begin deel uit van het vlaggenschip dat Nintendo heet. Nadat er honderden games over onze gesnorde vriend zijn verschenen, is de pret nog zeker niet over. Super Mario 3D World komt op 29 november naar de Wii U en hier zullen ongetwijfeld veel mensen blij van worden.

Super Mario 3D World lijkt erg op de eerder uitgekomen game Super Mario 3D Land, welke in 2011 verscheen op de Nintendo 3DS. Deze nieuwe game zal een combinatie zijn tussen spelelementen van voorgaande Mario-games, met ditmaal ook free-roam mogelijkheden. Oftewel, zelf bepalen welke kant je op gaat en hup, door naar het volgende level. In het begin van dit jaar kregen we tijdens het maandelijkse praatje van Nintendo te horen dat er een nieuwe Mario-game in de maak was. Tijdens de afgelopen E3 kwam Nintendo met meer informatie naar buiten, waaronder het feit dat de game voor alsnog exclusief speelbaar is op de Wii U. Super Mario 3D World is door vele critici al geprezen vanwege de unieke multiplayer voor vier spelers, waarover de game zal beschikken. Nintendo kennende zal alles op alles worden gezet om de game in de smaak te laten vallen. Of ze dit gaat lukken blijft natuurlijk altijd de vraag, maar zeg eens eerlijk: wanneer is een game van Mario nou helemaal geflopt?

Op 29 november zal Super Mario 3D World speelbaar zijn op de Wii U. Voor alsnog is er nog niks bekend gemaakt over andere platformen, maar het zou kunnen dat we over een tijdje het nieuws krijgen te horen dat we volgend jaar ook bijvoorbeeld op de Nintendo 3DS aan de slag kunnen met deze game.

Super Mario 3D World komt op 29 november naar de Wii U

Super Mario 3D World komt op 29 november naar de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch