Menu Premium

Street Fighter V is 1,4 miljoen keer verscheept

Karim Shehata 09/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Street Fighter V verscheen in februari voor PC en PlayStation 4. Bij de lancering van de game kreeg Street Fighter V de kritiek dat er niet genoeg content in de game zou zitten, terwijl Capcom er ondertussen keihard aan werkt om meer content naar de game te brengen. Het mocht echter niet baten, want de game is 1,4 miljoen keer verscheept.

Dit zijn natuurlijk geen dramatische cijfers, maar Capcom wilde voor het einde van het fiscale jaar twee miljoen verscheepte exemplaren zien. Duidelijk is dat dit doel dus niet is behaald. Wellicht komt dit dus door het gebrek aan content bij de lancering, naast de online problemen die de game kende in die periode. Zo waren er zeer grote problemen met rage quitters, die het speelplezier voor veel Street Fighter-spelers behoorlijk wisten te verzieken.

Yoshinori Ono van Capcom zei eerder al dat hij wellicht onderschat heeft hoe belangrijk single-player modi zijn voor een game als Street Fighter V. Heeft het ontbreken van single-player modi toen de game gelanceerd werd ervoor gezorgd dat de doelstelling van twee miljoen verscheepte exemplaren niet is behaald? Drop jouw mening in de comments!

Bron: VG24/7

Street Fighter V is 1,4 miljoen keer verscheept

Street Fighter V is 1,4 miljoen keer verscheept

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch