Menu Premium
Loading...

Splinter Cell: Blacklist Ghost, Panther and Assault trailer

Karim Shehata 24/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel we over een klein maandje allemaal aan de slag kunnen met Splinter Cell: Blacklist, pakt uitgever Ubisoft al weken frequent de kans om wat trailers naar buiten te brengen. Zo konden we vorige week dinsdag Sam Fisher in actie zien in de Splinter Cell: Become what they fear most trailer. Nu is het tijd om wat meer inhoudelijk op de game in te gaan en dat gebeurt door middel van de Splinter Cell: Blacklist Ghost, Panther and Assault trailer.

Wanneer je de link niet goed kunt leggen tussen een Ghost, een Panther en Assault, gaat Ubisoft dat jou haarfijn uitleggen in de bovenstaande trailer. De keus is namelijk aan jou of je de game speelt als Ghost, Panther of als Assault. Na de kritieken op Splinter Cell: Conviction, maar ook juist door de kritieken op de eerdere games in de franchise, zorgt Ubisoft er nu voor dat iedereen de game op zijn of haar eigen manier kan doorlopen.

Zo lijkt Ghost de meest ‘hardcore’ modus te zijn van de game. Wanneer je kiest voor die modus, draag je geen dodelijke wapens met je mee tijdens missies, waardoor je jezelf redelijk verplicht zou moeten voelen om volledig stil door de levels heen te wandelen. De gamers die opzoek zijn naar wat meer actie hoeven Splinter Cell: Blacklist in dat opzicht ook niet te laten liggen, want met de Assault modus is het mogelijk om met zwaar geschut de levels door te komen. De Panther modus lijkt een middenweg te gaan worden, want hoewel je aangeraden wordt te sluipen, heb je ook de beschikking tot zwaar geschut.

Wanneer je alle modi die ik je net heb uitgelegd lekker in actie wilt zien, raad ik je aan niet meer verder te lezen en naar boven te scrollen om de Splinter Cell: Blacklist Ghost, Panther and Assault trailer te bekijken. Als je besluit alsnog de laatste zin tot je nemen, leer je dat Splinter Cell: Blacklist op 22 augustus in de winkels ligt voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en de PC.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch