Menu Premium
Loading...

Splinter Cell: Blacklist – Become what they fear most trailer

Karim Shehata 18/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de Splinter Cell-franchise had Ubisoft in de generatie van de PlayStation 2 en de Xbox goud in handen. De eerste drie delen, die net zoals veel andere games van Ubisoft zijn gebaseerd op de boeken van Tom Clancy, werden mateloos populair op de eerder genoemde platformen. Na het ontwikkelingsdrama wat Splinter Cell: Conviction genoemd mag worden, lijkt Ubisoft met Splinter Cell: Blacklist terug te gaan naar de roots van de franchise. Sam Fisher heeft gewoon lekker ouderwets z’n goggles op, wat ook is te zien in de Splinter Cell: Blacklist – Become what they fear most trailer.

De game brengt echter wel wat nieuwe features met zich mee. Zo kun je met ‘Killing in Motion’ enkele vijanden tegelijkertijd markeren, zodat je ze door middel van één druk op de knop allemaal tegelijkertijd uitschakelt en kunt vluchten. Ook is het in de Xbox 360-versie mogelijk om door middel van Kinect met je eigen stem vijanden af te leiden.

Verhaaltechnisch is de game een direct vervolg op Splinter Cell: Conviction. De game, die kampte met de eerder genoemde ontwikkelingsproblemen, werd niet door iedereen goed ontvangen, maar beschikte volgens Ubisoft wel over een goed verhaal. In Splinter Cell: Blacklist heft de President van de Verenigde Staten de ‘Third Echelon’ op en komt zij, Patricia Caldwell, met de ‘Fourth Echelon’. Laatstgenoemde is een elite-eenheid, waarbij jij als Sam Fisher wordt aangesteld als de commandant van deze eenheid. Het doel van de ‘Fourth Echelon’ is om twaalf belangrijke terroristen uit te schakelen die zichzelf ‘The Blacklist’ noemen.

Splinter Cell: Blacklist verschijnt op 22 augustus voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC. In de Verenigde Staten verschijnt de game op 20 augustus en de Splinter Cell: Blacklist – Become what they fear most trailer geeft aan dat de Britten tot 23 augustus moeten wachten op de game.

Splinter Cell: Blacklist - Become what they fear most trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch