Menu Premium

Sony stopt met PlayStation Mobile in september

Gamekings Redactie 11/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog niet eens drie jaar geleden dat Sony PlayStation Mobile lanceerde, maar het ziet er naar uit dat het mobiele content platform nu al wordt gesloten. Vanaf 15 juli 2015 zal Sony geen nieuwe content meer maken voor het platform, al kunnen bestaande klanten hun aankopen tot 10 september 2015 opnieuw downloaden. Vanaf dat moment wordt de stekker er definitief uitgetrokken.

In 2012 werd PlayStation Mobile gelanceerd, met als doel een groter publiek van de ‘PlayStation-ervaring’ te voorzien. Via de PlayStation Mobile app konden mobiele gamers – met een Android-toestel of een PS Vita – titels aanschaffen uit het assortiment van PlayStation en indie-titels. Geen van de titels was gratis of freemium, hetgeen er mogelijk voor heeft gezorgd dat de verkopen flink tegenvielen.

Vanaf 10 september zal de PlayStation Mobile service stoppen op de PS Vita, waar het dit al eerder deed op Android, maar wat vind jij? Is het een doodzonde dat PlayStation Mobile stopt of had Sony überhaupt nooit de mobiele game-markt op moeten gaan? Laat het weten in de comments!

Bron: Gamesindustry.biz

Sony stopt met PlayStation Mobile in september

Sony stopt met PlayStation Mobile in september

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch