Menu Premium

Sony kondigt Entwined aan

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony kondigde voorafgaand aan haar persconferentie aan naar de E3 te zijn gekomen met ruim zeventig titels. Dit kunnen natuurlijk niet zeventig triple-A titels zijn, maar zullen dus ook een flink aantal indies onderdak geven. Sony kondigt Entwined aan als een van die indie-titels.

Entwined is ontwikkeld door een Pixel Opus, een studio bestaande uit studenten. Zij werken aan hun eerste ‘grote’ game en het resultaat is Entwined. Entwined is een game waarin twee zielen, in de vorm van origami-achtige fenixen, verliefd zijn, maar niet samen kunnen komen. Aan jou de taak om ze dus toch samen te laten komen, waarna ze transformeren in één prachtige draak. Dit doe je door met je linker en rechter joystick elke ziel afzonderlijk te besturen en met succes een parcours weet af te leggen. Hierbij wordt je geteisterd door obstakels en moet je rekening houden met de kleuren van elk van de twee zielen. De oranje ziel moet door de oranje poortjes, de blauwe ziel door de blauwe poortjes.

Entwined is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en verschijnt later voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. De game is cross-buy, dus hoeft maar één keer te worden aangeschaft. Ga jij deze indie-game checken of heb je niet zoveel met verliefde zielen?

Sony kondigt Entwined aan

Sony kondigt Entwined aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch