Menu Premium

Sony komt met meer dan 25 free-to-play games voor de PS4

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lang zat de game-industrie vastgeroest in een stramien. Je moest lang per se naar de winkel rennen om een game te kopen, maar bij de launch van de Xbox 360 en PlayStation 3 werd dit anders. Alhoewel de titels duurder zijn op deze platformen, is het in ieder geval een optie om je games te fiksen via de services van de games. Ook was free-to-play lang een taboe op de consoles, maar hier is bij Sony in ieder geval hard verandering in ge komen: Sony komt met meer dan 25 free-to-play games voor de PS4.

Hieronder behoren onder meer Destiny of Fate en PlanetSide 2. Van laatstgenoemde titel wisten we al dat deze zou komen en sterker nog, deze moest in eerste instantie al zes maanden uit zijn voor de console van Sony, maar opvallend is in ieder geval dat er zoveel free-to-play games aan zitten te komen voor de PlayStation 4. Kingdom Under Fire en Guns Up zijn bijvoorbeeld ook titels die richting de PlayStation 4 gaan komen en in het free-to-play rijtje thuishoren.

Vooral de release van PlanetSide 2 op de console van Sony lijkt een grote te gaan worden, aangezien deze game op de PC immens populair te noemen is. Sony noemde het zelfs al haar eigen ‘Halo’, maar dan een stuk grootser. Op de PC is de game van een kwalitatief hoog niveau en het is natuurlijk hopen dat PlanetSide 2 deze zomer dezelfde kwaliteit weet neer te zetten op de PlayStation 4.

Sony komt met meer dan 25 free-to-play games voor de PS4

Sony komt met meer dan 25 free-to-play games voor de PS4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch