Menu Premium
Loading...

Sly Cooper: Thieves in Time Pulling The Heist Trailer

Gamekings Redactie 09/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sly Cooper is terug! Bijna dan. De PlayStation 3 game is helaas nog niet uit, maar gelukkig kun je de Sly Cooper: Thieves in Time Pulling The Heist Trailer nu vast checken om aan jouw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid stelende wasbeer te voldoen.

In dit vierde deel in de Sly reeks is jouw favoriete pratende wasbeer nog even stylish als altijd. Hij vecht met souplesse, sneakt langs alle baddies en zelfs een ander pak zit ‘Samurai Sly’ als gegoten. Thieves in Time is een direct vervolg op het vorige deel; Sly 3: Honor Among Thieves. Aan het einde van deeltje drie deed Sly net alsof hij geheugenverlies had zodat hij bij zijn vriendinnetje Carmelita kon zijn, maar helaas verdwaalde de beroemde Thievius Raccoonus tijdens het tijdreizen dankzij Bentley. De beste Bentley voelt zich nu ontzettend schuldig en wil de oude gang opnieuw samen op avontuur laten gaan om de legende van Sly zijn Cooper familie te beschermen.

Verwarrend? De Sly Cooper: Thieves in Time Pulling The Heist Trailer maakt al het één en ander voor je duidelijk. Je komt bijvoorbeeld te weten dat het om de verloren familiegeheimen van Sly gaat en dat de eerste stap om ze terug te krijgen het uitvoeren van een perfecte roof is. Dat zou voor meesterdief Sly natuurlijk niet zo’n probleem moeten zijn, ware het niet dat een overval in het oude Japan heel iets anders is dan zijn reguliere klussen. Gelukkig staan jij en de wasbeer niet alleen in het avontuur. Naast bekende speelbare karakters als Carmelita, schieten ook Sly zijn voorouders hem te hulp. De ninja Rioichi Cooper is bijvoorbeeld meester in de Leaping Dragon techniek, waardoor hij ontzettend ver kan springen.

Je moet nog even wachten tot je zelf een poging kunt wagen de perfecte eerste overval in het oude Japan te plegen, maar check nu de Sly Cooper: Thieves in Time Pulling The Heist Trailer om alvast inspiratie op te doen.Sly Cooper: Thieves in Time Pulling The Heist Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch