Menu Premium
Loading...

Sly Cooper Movie Official Teaser Trailer

Karim Shehata 28/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PlayStation 2 zag Sly Cooper voor het eerst het daglicht, door middel van Sly Cooper and the Thievius Raccoonus. De franchise kende na deze release in 2002 natuurlijk nog meer games en zodoende verschenen er nog verschillende Sly Cooper-games voor de PlayStation 2, PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Voor de laatste game die in de serie is verschenen, gaan we terug naar maart 2013, want dat was het moment waarop Sly Cooper: Thieves in Time verscheen op de PlayStation 3 en de PS Vita. Nu gaat Sly Cooper voorlopig echter even een andere toekomst tegemoet, want er gaat een film verschijnen met Sly Cooper in de hoofdrol. Dit valt goed te zien in de Sly Cooper Movie Official Teaser Trailer.

Deze film vertelt niet heel onverassend het verhaal van Sly Cooper. Het wasbeertje staat er natuurlijk niet alleen voor in deze film, want hij wordt bijgestaan door een paar vrienden uit zijn jeugd, welke door het leven gaan als Bentley Turtle en Murray Hippo. Het is vervolgens aan deze drie personages om alle stukjes van een boek waarin de familiegeheimen van Cooper staan terug te ‘stelen’. Dit zal moeten gebeuren voordat dit boek in de handen van Clockwerk valt, want deze Russische uil heeft niet het beste beentje voor met de Cooper-familie.

Voorlopig hoeven wij ons nog niet druk te maken over dit boek, want de film verschijnt pas in 2016. Tot nog toe ging de ontwikkeling van de film, die in het eerder genoemde jaar ook in 3D verschijnt, nog niet helemaal van een leien dakje. De Sly Cooper Movie Official Teaser Trailer had namelijk al veel eerder het daglicht moeten zien, maar dit gebeurde niet, omdat Murray Hippo een verkeerde helm op had. Daarnaast werd de soundtrack van Mission Impossible gebruikt, wat Sony natuurlijk een vermogen had gekost als deze in de film was gebleven. Nu zijn al deze problemen uit de wereld geholpen, waardoor iedereen de Sly Cooper Movie Official Teaser Trailer kan gaan checken.

Sly Cooper Movie Official Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch