Menu Premium

Sleeping Dogs komt naar Xbox Live Games with Gold

Karim Shehata 30/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels hebben we de kerst achter ons gelaten, waardoor het bijna tijd is om de vuurpijlen in de lucht te schieten en het nieuwe jaar in te luiden. In dit nieuwe jaar kunnen we natuurlijk op het gebied van games veel verwachten van bijvoorbeeld Microsoft en Sony, vooral nu diensten zoals PlayStation Plus worden doorgezet op de next-gen consoles. De variant van Microsoft, het Games with Gold-programma, is volgens velen kwalitief niet gelijk aan de service van Sony. Daar lijkt nu echter per 1 januari 2014 meteen verandering in te komen, want Sleeping Dogs komt naar Xbox Live Games with Gold.

De game van Square Enix wordt vergezeld met een andere titel die inmiddels ook toebehoort aan het van origine Japanse bedrijf, want ook Lara Croft and the Guardian of Light komt naar het Games with Gold-programma. Sleeping Dogs is te downloaden vanaf 1 tot en met 15 januari. De co-op puzzle platformer, waarin Lara Croft de hoofdrol speelt, is vanaf 16 januari tot en met 31 januari te downloaden op Xbox Live.

Het verleden van het gehele Games with Gold-programma van Microsoft is er één die tot nog toe niet al te succesvol is geweest. Zo klinken er kritieken dat de games die via de service worden aangeboden zeer oud zijn, vooral wanneer deze worden gelegd naast de games die worden aangeboden via Sony’s PlayStation Plus. Microsoft hoopt met deze twee titels hier nu verandering in te brengen. Vooral met Sleeping Dogs lijkt het Amerikaanse bedrijf een grote doelgroep aan te spreken, want de game verkocht niet goed ten tijde van de release.

Sleeping Dogs komt naar Xbox Live Games with Gold

Sleeping Dogs komt naar Xbox Live Games with Gold

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch