Menu Premium

[UPDATE] Shadow Warrior krijgt waarschijnlijk sequel

Gamekings Redactie 10/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: De officiële Shadow Warrior website is nu geüpdatet met een logo van een draak, in de vorm van een twee. Daarnaast speelt zich op de achtergrond een teaser video af. Gaat Shadow Warrior 2 op de E3 onthuld worden? – Bron: shadowwarrior.com

Origineel bericht:

“Who wants to see more Wang?” Dit bericht dook op op het Twitter account van Flying Wild Hog, de ontwikkelaar die in oktober 2013 een revival van Shadow Warrior maakte voor de consoles. Met de hint naar een sequel van Shadow Warrior kunnen we binnenkort wellicht een aankondiging verwachten.

De hint naar een eventuele aankondiging van een Shadow Warrior sequel werd nog sterker toen een fan vroeg: “De kans op een Shadow Warrior sequel is…?” Het antwoord van de ontwikkelaar was allerminst geheimzinnig: “Extreem groot.” Dat de ontwikkelaar dit bericht nu post, zou misschien kunnen betekenen dat ze de game aankondigen op de E3, die volgende week plaatsvindt.

Zit jij te wachten op een sequel van Shadow Warrior? Of heb jij helemaal niks met de game? Laat het weten in de comments!

Shadow Warrior krijgt waarschijnlijk sequel

Shadow Warrior krijgt waarschijnlijk sequel

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch