Menu Premium
Loading...

Runemaster Announcement Teaser Trailer

Lisette Atsma 23/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Vanuit de chaos komt een Noorse legende voort.” Dit is de tagline van de nieuwste open world-RPG die Paradox Interactive aankondigt met de Runemaster Announcement Teaser Trailer. De Zweedse uitgever is natuurlijk al lang bekend van al hun strategy games, maar met hun nieuwste game Runemaster slaan ze echter een heel ander pad in.

“Het maken van een Role-playing game is een droom die Paradox Studio’s al een hele tijd heeft. We vinden altijd nieuwe elementen in RPG’s waar we van genieten en hebben met dit in ons achterhoofd Runemaster ontwikkeld. We zijn er zeker van dat onze fans van Runemaster zullen gaan houden”, aldus Studio Manager Johan Andersson. Runemaster vindt plaats in een fantasiewereld die zwaar is gebaseerd op de Noorse mythologie. Spelers kunnen kiezen uit verschillende kampioenen met wie ze willen spelen. Er zijn zes verschillende werelden met hele dynamische quests en evenementen, waardoor geen enkele playthrough hetzelfde zal zijn, aldus de ontwikkelaar. Liefhebbers van Strategy-games hoeven niet geheel de moed te verliezen, want de trailer belooft ook gevechten waarin je troepen zult commanderen. Strategie zal dus zeker zijn plaats hebben in deze game.

Het idee achter de game is dat elke actie die je maakt zijn consequenties zal hebben, en het verloop van de game beïnvloed. Jij bent, zoals bij nagenoeg alle andere RPG’s verantwoordelijk voor het redden of vernietigen van de wereld. Veel informatie over de game is nog niet bekend. Gezien de verdere games van Paradox Interactive kunnen we er haast wel vanuit gaan dat de game in ieder geval uit zal komen voor de PC. We zullen jullie op de hoogte houden, en tot die tijd kan je natuurlijk genieten van de Runemaster Announcement Teaser Trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch