Menu Premium

Rockstar heeft nieuwe details van GTA V vrijgegeven

Karim Shehata 15/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kleine week na de zeer goed ontvangen gameplay trailer van GTA V is het nu tijd voor nog wat meer fris nieuws omtrent de game. Het Japanse blad Famitsu bezit op dit zekere moment over een artikel waarin meer nieuws staat over de game die zeker sinds vorige week een hoog verwachtingspatroon heeft geschapen. Waarom je nu dan ook nog met de inleidingsalinea bezig bent, is mij een groot raadsel, want Rockstar heeft nieuwe details van GTA V vrijgegeven. Yeaaaahhh!

Wat we al wisten, is dat Rockstar dieren in de game heeft verwerkt, waarop je kunt jagen of waarvoor je misschien wel op de vlucht moet slaan. Duidelijk is nu geworden dat je een hond hebt in de game, met de naam Chop. Je kunt de hond ‘aanpassen’, door het diertje te voorzien van bijvoorbeeld een andere halsband of misschien wel een nieuwe mand. Je kunt Chop zelfs kwijtraken als je niet goed op hem let.

Wanneer we terugkomen op de dieren in de game, kan ik je melden dat er meer dan vijftien verschillende diersoorten in de game te vinden zijn. Daarnaast meldt Rockstar tegenover het Japanse blad dat de game op gebied van animatie veel beter is geworden dan GTA IV. De drie personages waarmee je in de game speelt, Micheal, Trevor en Franklin, hebben alle drie een eigen ‘loopje’. Rockstar Games heeft de personages een eigen loop-animatie gegeven om de beleving nog realistischer te maken. Het blijkt nogmaals dat als Rockstar iets doet, ze het goed en vooral uitgebreid doen.

Zoals je waarschijnlijk al wist kunnen we in GTA V ook aan de slag in een hele grote onderwaterwereld, en dankzij onze Japanse collega’s weten we nu dat Micheal en Trevor in ieder geval een missie toegekend hebben gekregen in dit zeegebied, waar ze heen reizen door middel van jet-ski’s.

Minder interessant voor ons Nederlanders is misschien dat de game een klein maandje later verschijnt in Japan, namelijk op 10 oktober. Wij hebben daar natuurlijk geen last van, want GTA V verschijnt hier op 17 september voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Rockstar heeft nieuwe details van GTA V vrijgegeven

Rockstar heeft nieuwe details van GTA V vrijgegeven

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch