Menu Premium

Rockstar Games toont nieuwe screenshots van GTA V

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar Games toont nieuwe screenshots van GTA V. Ja je leest het goed, nieuwe screenshots van Grand Theft Auto V! Helaas geen nieuwe trailer, maar de screenshots zien er wel erg gelikt uit.

De screenshots zijn gister al gebruikt in de persconferentie van Sony, maar Rockstar Games heeft ze nu uitgegeven in volle kwaliteit. Hoe ze het doen weet niemand, maar Rockstar Games krijgt het voor elkaar om de aardbol iedere keer even te laten stoppen met draaien als het over de Grand Theft Auto serie gaat. Bij het kleinste gerucht staat het internet op zijn kop en ik moet zeggen, iedere keer dat ik iets nieuws lees over GTA slaat mijn hart een tikje over.

De door Rockstar vrijgegeven screenshots laten een erg veelzijdige game zien. Franklin die op een waterscooter een flink los gaat. Trevor die waarschijnlijk voor de zoveelste keer een grote boef onschadelijk heeft gemaakt. En niet te vergeten Micheal die even de baas speelt voor een gebouw wat op een nachtclub lijkt.

Verder zien we het enorme landschap waarin de game zich afspeelt. Rockstar doet erg zijn best ons een grote lolly voor te houden, iedereen staat klaar om te bijten, maar een echt hap krijgen we niet. GTA V wordt nu al door vele gezien als de game van het jaar, zo niet het millennium en de spanning is bij de meeste om te snijden. Helaas moeten we nog even wachten tot we dit beoogde pareltje echt vast kunnen houden en met eigen ogen kunnen ervaren of de lolly van Rockstar Games echt zo zoet is als ze ons als die tijd hebben doen geloven.

Grand Theft Auto V is vanaf 17 september te koop voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Zit jij ook al de springen bij het zien van deze nieuwe screenshots?

Rockstar Games toont nieuwe screenshots van GTA V

Rockstar Games toont nieuwe screenshots van GTA V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch