Menu Premium

Rise of the Tomb Raider wordt uitgegeven door Microsoft

Karim Shehata 09/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen bekend werd gemaakt dat Rise of the Tomb Raider (tijdelijk) exclusief zal zijn voor de Xbox-platformen, ontplofte het internet. Echter leek het er lange tijd op dat de game uiteindelijk alsnog wel naar de PlayStation-platformen zou gaan komen, maar die kans is nu een fors stukje kleiner geworden. Rise of the Tomb Raider wordt namelijk uitgegeven door Microsoft.

Dit zegt Aaron Greenberg, leider van het marketingapparaat van Microsoft’s Xbox-divisie, op Twitter. Dit kan de zaak drastisch veranderen, want Square Enix geeft de game dus niet meer uit, voorlopig dan. Echter roept dit nieuws verschillende vraagtekens op, want in eerder stadium zei Phil Spencer, de baas van de Xbox-divisie, nog dat het om een timed-exclusive zou gaan wat betreft Rise of the Tomb Raider. Wordt de game dan op een later tijdstip alsnog door Square Enix uitgegeven voor de PlayStation 4?

De mogelijke antwoorden op die vraag zijn voorlopig nergens te bekennen. De tijd zal ons moeten leren of de game ooit verschijnt voor de PlayStation 4, maar duidelijk is dat Sony in ieder geval al een antwoord heeft op Rise of the Tomb Raider in de vorm van Uncharted 4: A Thief’s End. Beide games verschijnen eind 2015.

Bron: Twitter

Rise of the Tomb Raider wordt uitgegeven door Microsoft

Rise of the Tomb Raider wordt uitgegeven door Microsoft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch